Tuotteet:Screenit

LCD-näytöt

LCD-näytöt ovat erinomaisia esitys- ja mainoskäyttöön. Näytöt saadaan sijoitettua helposti paikkoihin, joihin projektoreista ei saada heijastettua kuvaa. Nykyajan LCD-näytöt ovat kehittyneet huimaa vauhtia, jolloin niiden kirkkaus, väriloisto ja katselukulmat ovat vertaansa vailla. Nyt myös näyttöseinien rakentaminen useasta LCD-näytöstä on mahdollista!

Kokemuksemme auttaa asiakkaitamme valitsemaan sopivimmat näytöt tiloihinsa, jolloin voimme suunnitella oikean kokoluokan, kuvan tarkkuuden ja kuvajärjestelmän vaatimat oikeat liittimet. Saatavilla on myös perinteisiä pieniä LCD–näyttöjä ja roiskesuojattuja kosketusnäyttöjä musiikki- ja mainosjärjestelmien ohjaamiseen.

 

Nec X551UN

Uudet esitys- ja mainoskäyttöön tarkoitetut suuret 55" LCD-näytöt ovat täällä. Necin suurista ja litteistä LED-taustavalaistuista näytöistä voi helposti rakentaa haluamansa kokoisen näyttöseinän. Tämän mahdollistaa näyttöjen linkitettävyys sekä erittäin ohuet reunukset (vain 5,7mm).

Näytön natiiviresoluutio on 1920x1200 (FullHD), jolloin teräväpiirtomateriaalin toisto ei ole ongelma. Näytössä on kirkkaat ja elävät värit, suuri 4000:1 kontrastisuhde sekä laajat katselukulmat (178°/178°). Rakenna haluamasi kokoinen näyttöseinä esitys- ja mainoskäyttöön!

Katso tekniset tiedot tästä (.pdf)