Palvelut:Hotellit/Ravintolat

Yleistä

MixJay on monipuolinen AV-viihdemediatyökalu, joka muuttaa asiakkaan TV-ruudut, videotykit ja äänijärjestelmän tehokkaiksi viihdyttäjiksi ja myynninedistäjiksi. Käytännössä MixJay luo asiakkaalle oman televisiokanavan, jossa asiakas voi yhdistää omat mainoksensa, taustamusiikin (yli 50 000 kpl), musiikkivideot (yli 12 000 kpl) sekä noin 2000 muuta videota.

MixJayn avulla ravintolaketju tai yksittäinen ravintola voi helposti ja nopeasti välittää viimeisimmät promootiot, tulevat tapahtumat ja hinnanmuutokset kuluttajille, hallita ja kohdistaa mainosviestit oikeaan aikaan ja paikkaan ja samalla viihdyttää kuluttajia, maantieteelisestä sijainnista riippumatta.

Ruokaravintoloissa, hotelleissa, loungeissa, pubeissa ja baareissa MixJay toimii myös helppokäyttöisenä ja tehokkaana taustamusiikkijärjestelmänä, visuaalisena viihdyttäjänä ja asiakkaalle räätälöity palvelumme pitää musiikin sekä videot aina ajantasalla. Yökerhoissa MixJay on DJ:n monitoimityökalu, joka mahdollistaa ennaltaladattujen musiikkikappaleiden, musiikkivideoiden ja muun audiovisuaalisen materiaalin soittamisen ilman CD- tai DVD –soitinta.