Ajankohtaista
Trend Channel Oy toimitti Helsingin Hartwall Areenalle maailman tarkimman mediakuution!

"Areenalla vieraileva yleisö ansaitsi uuden, huipputeknologiaa olevan mediakuution..."

lue lisää »
Trend Channel on perjantaina 3.5.2013 alkaneen Jääkiekon MM-kisojen AV-Partneri!

Trend Channel ja NEC Finland Oy toimittavat 2013 Jääkiekon MM-kotikisoihin uusinta tekniikkaa olevia huippuluokan LED-/LCD-screenejä...

lue lisää »

Kosketuskalvo

Interaktiivinen kosketuskalvo luo aivan uusia mahdollisuuksia markkinointiin. Kun kosketuskalvo asennetaan myymälään ikkunaan sisäpuolelle, pystytään rakentamaan myymälän ulkopuolelta kosketusohjattava interaktiivinen järjestelmä. Asiakas siis pystyy ohjaamaan esimerkiksi mainoksia tai web-sivustoja vain koskettamalla ikkunaa, jopa hanskat kädessä. Interaktiivinen kosketuskalvo on erinomainen ja todella mielenkiintoinen markkinointiratkaisu, joka ei ole riippuvainen myymälän aukioloajoista. Lisäksi järjestelmä on täysin turvassa myymälän sisäpuolella!

Kosketuskalvo voidaan asentaa useisiin eri pintoihin ja kalvoja on saatavilla jopa 100" koossa (sekä 4:3 että 16:9 kuvasuhteilla). Ulkoiset valonlähteet eivät vaikuta kalvon toimintaan. Kuvalähteenä kalvolle voidaan käyttää Lcd-näyttöä, taustaprojisointia tai hologramminäyttöä. Kosketuskalvo on yhteensopiva Windows-, Mac- sekä Linux-järjestelmien kanssa.