Tuotteet:Screenit

3D-näytöt

Tulevaisuuden teknologiaa saatavilla jo tänään!

Näyttäviä 3D-näyttöjä on nyt saatavilla myös ilman 3D-laseja katsottavina versioina eli autostereoskooppisina. 3D-näytöt toimivat upeina katseenvangitsijoina, jolloin esimerkiksi liiketiloissa toistettavat mainokset tulevat varmasti nähtyä. 3D-näyttöjä on saatavilla aina 21" jopa 65" asti ja kaikki saatavilla olevat 3D-näytöt toistavat myös HD-tasoisen 2D-materiaalin. Erotu eduksesi uusien autostereoskooppisten 3D-näyttöjen ansiosta!

Käyttökohteita ovat muun muassa kauppakeskukset, messut ja näyttelyt, museot, julkiset tilat, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä yritysten neuvottelutilat.

 

Multi-View 3D-näyttö 65"

Koe uskomaton 3D-elämys suurelta 65" 3D-näytöltä! Tämä 65" 3D-näyttö on suunniteltu erityisesti suuriin esityksiin ja isolle yleisölle sekä kiinnostusta herättävään mainoskäyttöön. Laitteen 5 erilaista katselukulmaa luovat lisää kirkkautta ja vapautta kuvaan sekä liikkeeseen.

Näytön natiiviresoluutio on 1920x1080 (FullHD) ja suositeltava katseluetäisyys on vähintään 3,7 metriä. Lisäksi näytössä on kattavat liitännät ja VESA 200x200 -kiinnitysmahdollisuus.

Katso esittelyvideo aitona 3D:nä tästä (Youtube).