Ajankohtaista
Trend Channel Oy toimitti Helsingin Hartwall Areenalle maailman tarkimman mediakuution!

"Areenalla vieraileva yleisö ansaitsi uuden, huipputeknologiaa olevan mediakuution..."

lue lisää »
Trend Channel on perjantaina 3.5.2013 alkaneen Jääkiekon MM-kisojen AV-Partneri!

Trend Channel ja NEC Finland Oy toimittavat 2013 Jääkiekon MM-kotikisoihin uusinta tekniikkaa olevia huippuluokan LED-/LCD-screenejä...

lue lisää »

PanPhonics suuntaava äänentoisto

Suuntaavalla äänentoistojärjestelmällä voidaan helposti rajata esimerkiksi äänimainonta kuuluvaksi liiketiloissa vain tietylle alueelle, esimerkiksi osastokohtaisesti. Näin ollen yhdellä osastolla kuuluva äänimainonta ei häiritse muita osastoja ja päinvastoin. Suuntaavalla äänentoistolla saadaan lisäksi kohdistettua äänimainonta oikealle kohderyhmälle entistä paremmin.

Litteät ja vähän tilaa vievät suuntaavat kaiuttimet sisältävät sisäänrakennetun vahvistimen, joten erillistä vahvistinta äänilähteen ja suuntaavan kaiuttimen välille ei tarvita. Suuntaavien kaiuttimien litteän muodon ansiosta ne on helppo sijoittaa esimerkiksi myymälään osastojen välille tai tietyn tuoteryhmän yläpuolelle.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi myymälät, museot ja julkiset tilat.

Sound Shower

Sound Shower tuottaa ääntä nimensä mukaisesti, eli voidaan ajatella, että kattoon ripustetusta suuntaavasta kaiuttimesta ääntä valuu suoraan alas päin. Näin ollen ääni kuuluu vain halutulla alueella kaiuttimen alla. Sound Shower -tyyppisiä suuntaavia kaiuttimia voidaan asentaa myös lähekkäin, sillä äänen suuntauksen ja rajauksen tarkkuus on niin hyvä, että ääntä ei kuulu viereisen kaiuttimen alle.

Katso tekniset tiedot tästä (.pdf).